BuildData förvärvar Bond Bryan Digital – en ledande brittisk BIM-leverantör

Stockholm, 27 december 2021 – BuildData Group AB (”BuildData”) meddelade idag att de har förvärvat 80 % av de utestående aktierna i Bond Bryan Digital (”BBD”) från Bond Bryan Architects (”Transaktionen”).

Gustave Geisendorf, VD för BuildData: ”Förvärvet av Bond Bryan Digital bidrar till vår närvaro på den brittiska marknaden. Med tillägget av detta team och plattform har vi ytterligare möjligheter att betjäna våra kunders hela projektlivscykel. Den ökande mängden regleringar i Storbritannien betyder att det finns en ökande efterfrågan på strukturerad data och detta förvärv gör oss väl rustade för att ta vår beskärda del av detta snabbväxande segment av marknaden. Bond Bryan Digital är välkänd på marknaden för att leverera förstklassig strukturerad data inklusive COBie. Vi är glada att välkomna Rob Jackson och Emma Hooper och resten av deras team till BuildData.”

Inga transaktionsdetaljer medges.

För mer information vänligen kontakta:

Gustave Geisendorf, VD, gustave.geisendorf@builddata.se, +44 7760760777.

Om BuildData/Zutec

Byggdata. Group AB är en SaaS-leverantör inom bygg- och fastighetsteknik och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye AB är Bolagets tillförordnade Certified Adviser (tel. +46 8 121 576 90, certifiedadviser@redeye.se www.redeye.se).