BuildData tecknar företagsavtal på 3,2 miljoner SEK med Quintain Ireland

Stockholm 3 december 2021 – BuildData Group AB (”BuildData”), meddelade idag att dess dotterbolag Zutec har tecknat ett nytt företagsavtal med Quintain Ireland som ersätter det tidigare ramavtalet. Det 3-åriga företagsavtalet värderas till 3,2 Mkr.

“Vi har en ledande marknadsposition på bostadsmarknaden i Irland och vi är nu en leverantör till ett stort antal av de största irländska fastighetsutvecklarna och husbyggarna inklusive Quintain Ireland, Marlet Property Group, McGarrell Reilly, Richmond Homes, Cairn Homes och många andra. Det betyder att nästan alla de största irländska bostadsfastighetsutvecklarna använder Zutec som sin molnbaserade mjukvarulösning. Våra mjukvarulösningar för fastighetsutvecklare och husbyggare är en av de bästa på marknaden och vi hoppas kunna samarbeta med fler liknande företag inom en snar framtid, inte bara på Irland utan även på våra andra hemmamarknader. Det finns ett betydande värde för dessa typer av kunder genom att de äger och kontrollerar sin egen data genom att se till att de har en plattform under hela projektets livscykel, från designfasen hela vägen till att försäljning av projekten. Vår programvara är ISO 19650-kompatibel, och vi var en av de första som fick BIM Software Kitemark från BSI.”

För mer information vänligen kontakta:

Gustave Geisendorf, VD, gustave.geisendorf@builddata.se, +44 7760760777.

Om BuildData/Zutec

Byggdata. Group AB är en SaaS-leverantör inom bygg- och fastighetsteknik och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye AB är Bolagets tillförordnade Certified Adviser (tel. +46 8 121 576 90, certifiedadviser@redeye.se www.redeye.se).