Mangold Fondkommission AB utses till Likviditetsgarant för Zutec

Mangold Fondkommission AB utses till Likviditetsgarant för Zutec

Zutec har utsett Mangold Fondkommisson AB till likviditetsgarant för bolagets aktie. Likviditetsgarantin börjar löpa från och med den 22 februari 2019.

Mangold Fondkommission AB kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant säkerställa möjligheten att handla i bolagets aktie genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken. Syftet med likviditetsgarantin är att förbättra likviditeten i aktien och minska skillnaden mellan köp- och säljkurs under pågående handel.

För mer information, vänligen kontakta:

Brendan O’Riordan, CEO of Zutec Holding AB

brendan.oriordan@zutec.com +353 86 8568971

Bolaget är listat på Nasdaq First North och Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, CA@mangold.se, www.mangold.se

Om Zutec Holding AB

Zutec utvecklar och marknadsför molnbaserade mjukvarutjänster främst med inriktning mot företag inom bygg- och fastighetssektorn. Bolagets produkter hjälper kunder att öka sin produktivitet och kostnadseffektivitet. Zutec erbjuder lösningar inom projektledning,samarbetsverktyg för data- och dokumenthantering, databerikade3D-modeller (Building Information Modelling – BIM), defekthantering, projektöverlämning och drift och underhåll av byggnader.

För mer information, besök www.zutec.com